Boekingen

Boekingen

 

De grootste pret van een shantykoor is natuurlijk toch het optreden. Dat doen wij dan ook graag en zo vaak mogelijk. Wat kost een optreden van de Peijesjongers u? Doorgaans is dit een bedrag van ca € 250,-- voor een optreden van 2 x 45 minuten. Maar wij houden ook graag rekening met de mogelijkheden van de "opdrachtgever". Voor instellingen als bejaardentehuizen, wijkcentra, verenigingen enz. is zo'n bedrag vaak niet op te brengen. Informeer daarom gerust bij onze Louwrens Bolling of Bert de Jong naar de mogelijkheden. Samen komen we er vast wel uit!

 

Wat moet u doen en waar moet u allemaal voor zorgen als de Peijesjongers een optreden bij u gaan verzorgen?

Na een afspraak met Louwrens of Bert ontvangt u van ons een boekingsbevestiging waar de gemaakte afspraken op genoteerd staan. U stuurt dit formulier rechtsgeldig ondertekend terug. Maar dan zijn we er nog niet! U moet ook nog zorgen voor een stopkontakt met 220V op de plaats en tijdstip van het optreden. Verder niets? Nee... verder niets!

 

Als enthousiaste shantymannen hebben we het dik voor elkaar. Met zuinigheid en vlijt hebben we bereikt alles voor een publieksoptreden zelf in bezit te hebben. En dan hebben we het niet alleen over een kanjer van een aanvoerder, over geoefende zangers en over een uitgelezen orkest.

Inmiddels beschikken wij over een uitstekende geluidsinstallatie met een geluidstechnicus die weet hoe hij er mee om moet gaan. Dat betekent een mooi geluid, (meestal) zonder piepen, kraken, zoemen en wat voor ander geruis dan ook. Dus, gewoon goed!

Onze installatie omvat prima geluidsboxen, apparatuur als versterkers, mengpaneel, monitorspeakers en microfoons van eersteklas kwaliteit. En denk nu niet "Dat is allemaal veel te veel voor ons", want die grote luidsprekerboxen kunnen ook zacht staan. Maar ze dragen altijd bij aan een prima geluidskwaliteit.

 

Moeten we in de open lucht optreden? Misschien helaas niet het allermooiste weer? Geen probleem. Sinds kort beschikken we over een podiumtent van 8 x 4 meter en een techniektent van 3 x 3 meter. En als het licht wat tegenvalt stellen we ook nog mooie verlichting op om koor en orkest nog beter zichtbaar te maken. U begrijpt dat we bij voorkeur zelf gebruik maken van onze eigen installatie. "Podiumhoppen" op festivals doen we liever niet, maar ach... alles is bespreekbaar. En natuurlijk mogen in die gevallen shantycollega's (andere koren) ook van onze tent, van onze installatie en zelfs van onze geluidstechnicus gebruik maken. Dit moet een verademing zijn voor u als organisatie... alles is al voor u (en voor ons) geregeld!

 

Boekingen: Louwrens Bolling (e-mail: loanb@kpnmail.nl, tel: 0615-201332) Bert de Jong (e-mail: bedejo46@gmail.com, tel: 0512-511063)